Jeg er ei dame på 52 år,som har vært på en eventyrlig livsreise fra jeg kom til denne planeten og til i dag,har bodd i Rana det meste av mitt liv, mf også i øst- Berlin,New York, Bangkok, Geneve og Kairo. jeg har fått 6 barn og de har også vært mine læremestre.I 1992 hadde jeg flere sterke åndelige opplevelser som førte til at jeg begynte med healing,siden da har jeg reist mye og opplevd mye og hovedsaklig jobbet med meg selv og mine sår. I dag jobber jeg som livsveileder, healer og har utviklet min egen Anita terapi,der jeg bruker Tarot,healing,samtale og energimassage for å bevisstgjøre mennesker om deres eget liv og livssituasjon, og At hver og en skaper sitt eget liv utifra de valg som de hver dag tar,det finnes ingen yttre fiende bare indre traumer og sår og disse må leges for å forstå.